Word Lid

Lid worden betekent niet alleen 6 maanden tennisplezier (periode 1 april t.e.m. 30 september) op één van onze vijf terreinen (waarvan twee met verlichting) maar ook:

  • lidmaatschap bij TennisVlaanderen (geldig tot eind maart)
  • een verzekering tegen sportongevallen 
  • toegang tot lessen, stages en tornooien
  • deelname aan interclub

Hoe Lid Worden?

Dit kan heel gemakkelijk via de vernieuwde TennisVlaanderen App of via de website van TennisVlaanderen.
Zie instructievideo's onderaan deze pagina.

Klik op de knop "Lid worden" om door te gaan naar de website van TennisVlaanderen. 

De inschrijving wordt verwerkt door de club waarna je een betalingsuitnodiging via mail ontvangt.  Controleer alle gegevens of deze juist zijn!

Het lidgeld kan gestort worden op rekeningnummer van TC Tobias BE09 0018 0144 1257. Van zodra het lidgeld ontvangen is, wordt gezorgd voor aansluiting bij TennisVlaanderen.

Na inschrijving vind je op je spelersdashboard ook een volledig ingevuld attest voor de mutualiteit (sportbijdrage) terug. Of via volgende links:  Attest CM - Attest Bond Moyson - Neutraal Ziekenfonds

Wie lid wordt gaat ermee akkoord dat gegevens worden opgeslagen en verwerkt in bestanden van TC Tobias en Tennisvlaanderen en dat beeldmateriaal van clubactiviteiten kan gebruikt worden voor publicatie op de website of in een tijdschrift.

Uw emailadres is voor ons van het grootste belang. Gelieve dit nauwkeurig te vermelden bij uw inschrijving of bij wijziging door te geven of aan te passen via uw spelersdashboard op de site van TennisVlaanderen.

Lid Worden
"Zeg samen met ons neen tegen grensoverschrijdend gedrag!"

Grensoverschrijdend gedrag komt voor in tal van geledingen van de maatschappij.
Voor TC Tobias is het duidelijk: grensoverschrijdend gedrag wordt in onze club niet getolereerd.